Jordi Gispert

Jordi Gispert va néixer a Salt, Girona, l’any 1949 en una familia de pintors artesans ofici que ell mateix ha practicat.
Tot i que va acudir als cursos de l’Escola de Belles Arts de Salt, és un artista autodidacte en l’obra del qual ha jugat sempre un paper molt important el coneixement i la pràctica -sovint tan oblidats- de l’ofici artesà de la pintura.
Des de la seva primera exposició individual, l’any 1968, no ha deixat de pintar i exposar de forma regular. Ha exposat a diferents llocs de Catalunya: a la Galeria Tau de Girona, la Galeria d’Art Mercè Ettinghaussen de La Pera, la Sala Aunkan de Barcelona, la Sala Estoc d’Art també de Barcelona...
En l’àmbit internacional ha exposat a Sandefjord, Noruega, a Onore, Itàlia, i ha participat a l’exposició Catalonia Incognita, col·lectiva de dotze pintors gironins a la John Hansard Gallery (University of Southampton) i a la Winchester Gallery (Winchester School of Art) al Regne Unit, i a Caja Madrid de Barcelona.
També s’ha interessat per altres disciplines artístiques com l’escultura i els gravats, fruit d’aquest interès són l’escultura Mururoa 95 situada al Passeig Marquès de Camps de Salt, i l’exposició de gravats a la galeria Chaymachi d’Osaka al Japó.

Més informació: clica aquí
Clica sobre les miniatures per veure els pictòlits ampliats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada