Montse Costa

Montserrat. Costa Pons neix a Barcelona. Des de 1966 viu i treballa a Girona, L’any 1977  realitza la primera exposició  individual a la galeria 3 i  5 a Girona. En aquella època participa activament en la vida artística de la ciutat com a membre de L´ADAG I des de moltes altres  iniciatives col·lectives artístiques.Professora durant vint anys al  taller de pintura a L’escola Municipal d’art ,Centre cultural la Mercè.

Ha realitzat diverses exposicions individuals:(selecció) Galeria Emilio Navarro de Madrid.  Galeria Ap.Art. de Saint Etienne .Galeria Altair , Palma de Mallorca, Espais Centre d’art de Girona, Galeria Punto de Valencia. Sala del Roser de Lleida. Galeria Dialoghi, Biella (Itàlia ). Centre d´Art Contemporani Saint.Cyprien France.  Marges-U Cadaqués . Fundació Niebla,  Sales Municipals de Girona, entre altres.

També ha participat en diverses exposicions col·lectives . (selecció).  Primera Répicla, Arqueologia de la Contemporaneïtat, Casa de Cultura Girona, El llegat del Pop Art a Catalunya, museu d’art de Girona.Art contemporani- Catalunya relació Luxemburg .Temps Fugit Palau de la Virreina Barcelona. Laberints NO+ART3.14.Girona. Work in progress. Les Bernardes de Salt.
Ha  estat seleccionada en  diferents Certàmens i Biennals, Com el Saló de Tardor de Barcelona, Barcelona/ Museus, Un nou patrimoni. Certamen de pintura Eusebio Sempere Onil Alacant. Certamen de artes plasticas Ciudad de Zamora. Convocatòria d’art plàstiques d’Alacant. Biennal de Tarragona i de Girona.

La seva obra es troba en diferents fons de  Col·leccions Públiques, com ara el  Museu d’art abstracta de Cuenca, El Macba de Barcelona, Col·lecció Testimoni.  La Caixa. Barcelona, Museu d’història i d’art de Girona, entre altres.

Clica sobre les miniatures per veure els pictòlits ampliats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada